Hae
Minulta teille

Sekametelisoppapostaus

Mulla oli niin paljon ajatuksia mielenpäällä mistä halusin kirjoittaa tänne blogiin, joten ajattelin kirjoittaa tällaisen sekametelisoppapostauksen, joka sisältää kaikkia mahollisia mun viimeaikaisia ajatuksia menneiltä viikoilta.

  • mainittakoon ensimmäisenä tv-ohjelma mitä ollaan työkavereiden kanssa ruodittu männäviikoilla ja sehän on tietenkin TEMPPARIT. Katson itse jaksot Ruutu+ kautta ja yritän nyt olla spoilaamatta mitään teille, jotka katsotte sarjaa tv:n ääreltä, mutta huhuh sanon minä. Minä yllätyin suuresti siitä, mitä viime jaksossa kävi. Tavallaan oli odotettavissa, mutta ei ehkä toivottavissa.
  • sain viime viikolla hoidettua pari ”juoksevaa” asiaa, joiden kohdalla olen stressannut, onko niiden mahdollisuutta onnistua. Viime torstaina vietin tunnin puhelimen ääressä hoidellen näitä asioita ja helpotuksen tunne oli suuri, kun sain myöntävänä vastauksen asioihin.
  • tuon torstai-päivän jälkeen oon ollut jotenkin henkisesti SUPERpoikki, muta hyvällä tavalla sillä yksi asia on taas saatu onnistumaan. Työpäivän jälkeen vaan tuntuu, että voisin mennä suoraan nukkumaan ja nukkua seuraavaan aamuun saakka.

 

 

  • henkiseen hyvinvointiin liittyen muuten, keskusteltiin työkaverin kanssa tänään siitä kuinka paljon se vaikuttaa myös fyysiseen hyvinvointiin ja toisinpäin. Mua on henkilökohtaisesti vituttanut nyt seurata uutisia ja hallituksen suunnitelmia erilaisista tukipaketeista – erilaisille bisnesfirmoille on alkanut löytyä rahaa kuin tyhjästä, mutta missä nuita rahoja pidetään silloin, kun joku uskaltaa aukaista suunsa ja ehdottaa terveydenhuollon tai vanhuspalveluiden kehittämistä. Tämä toki vain maallikon oletus asioista.
  • oon suunnitellut, josko ostaisin itselleni jemeliin muutamat villit pitkävariset sukat! Sellaiset, jotka saisivat pilkahdella nilkkahousujen alta eikä aina aamuisin tarvitsisi etsiä raivopäissään kymmenien mustien sukkaparien seasta just niitä tiettäjä varrettomia (en siis käytä muita kuin mustia sukkia). Tämä hurja suunnitelma on edennyt kehitysvaiheeseen, jossa jo mietin erilaisia kuoseja kuten chilejä, ananaksia ja leopardikuosia. Sukkien osto on yksi suuri projekti.
  • mulla on ollut melkein puolivuotta etuoven hakuvahti päällä joka ilmoittaa aina sähköpostiin, kun meidän kriteerien mukainen talo on ilmestynyt sivustolle. Maaliskuun alussa tuo hakuvahti hiljeni lähes täysin, mutta on herännyt taas eloon viimeisen parin viikon aikana. Aina, kun puhelimeni ilmoittaa uudesta säposta toivon, että se vihdoin ja viimein näyttäisi meille kuvia meidän unelmakodista. Vielä ei ole niin tapahtunut, mutta en malttaisi enää asua hetkeäkään täällä kaupungin kaksiossa vaan haluaisin jonnekki syrjäkylälle istuttamaan vadelmapensaita.
  • Oulussa tarkeni eilen semmosella pelkällä lirutakilla ja tänään aamulla ei tarttenu nahkatakin lisäksi kaulahuivia. Kesää ei oo peruttu!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *