Hae
Minulta teille

Uusi ihana secondhand-vaatekauppa Saaga avattiin Ouluun

On toukokuinen kevätilta, kun sähköpostiini kilahtaa uusi viesti. Tiedote uudesta seconhand-vaatekaupan aukaisusta maanantaina 1.6.2020 Oulun keskustaan, Saaristonkatu viiteentoista, ihan nelifemmaa vastapäätä! Tilojen yhteydessä on myös pientä kahvilatoimintaa kera seurustelun, lukuhetken tai kaupungin vilinän seuraamisen. Saaga toimii myös taiteen näyttämönä, kun joka kuukausi Saaga w a l l -taideseinää koristaa paikallisten tekijöiden työt! Muun muassa kesäkuussa myyntiin tulee upeita makramee -töitä, kun Sulkia&Solmuja saapuu kaupalle.

 

Kuva: Saaga secondhand

 

Kuva: Saaga secondhand

 

Yrittäjänä Saagassa toimii Nina Cibulka-Oikarinen ja tausta-apujoukoista löytyy hänen perhettään ja ystäviä. Idea Saagaan lähti yrittäjän mukaan pitkään haaveissa olleen ajatuksen myötä luoda jotain omaa – Nina pohti kauan lifestylekaupan perustamista, mutta rakkaus secondhandiin vei voiton. Nina on ollut teini-iästä asti kirppareilla kävijä ja hänen mielestään Oulusta puuttui tällainen (TOTTA), joten ajatus luoda fyysinen myymälä, missä voi oikeasti kohdata ihmisiä ja vaihtaa ajatuksia secondhandin äärellä piti saada toteuttaa. Saaga on ihan ainoastaan Oulussa toimiva uusi yritys.

Kauppaan astuessa Saaga haluaa antaa asiakkailleen freesin fiiliksen ja oikeasti nautinnollisen kirppiskokemuksen niin, että myyntipaikat ovat siistit ja niitä on kiva katsella. Toiveissa on, että jo käytetyt vaatteet saavat jatkoa ja uusia tarinoita. Vaatteiden tarinallisuus kiehtoo kovasti Ninaa itseään. Huoli vaateteollisuuden kuormituksesta on tänä päivänä suuri ja siksi Saaga haluaa tarjota vaihtoehdon muiden kauppojen keskelle. Yritys haluaa myös olla apuna asiakkaille kaikin tavoin, fiilistellä yhdessä, mutta antaa myös omaa rauhaa kiertää ja katsella.

 

Kuva: Saaga secondhand

 

Poikkeustila kaupalla huomioidaan vastuullisesti. Avajaisia ei järjestetä perinteiden mukaan isosti, vaan avajaispäivä tapahtuu maltillisesti arkipäivänä 1.6.2020. Saagan yrittäjä ja henkilökunta toivoo, että asiakkaat tulevat kauppaan ainoastaan terveinä. Kaupalla noudatetaan 50 hlön kokoontumisrajoitusta ja asiakkaita pyydetään huomioimaan turvavälit. Käsidesiä on myös saatavilla ja korttimaksut suositeltavia.

Myytäväksi hyväksytään ensisijaisesti aikuisten vaatteita, kenkiä ja asusteita. Myyjilleen Saaga tarjoaa tällä hetkellä kolmea erilaista myyntipakettia; basic, pro ja solo. Myyntipaketteihin kuuluu muun muassa rekki, henkareita, hinnoittelutarvikkeet sekä hälyttimiä. Kaupanteon yhteydessä Saaga ottaa pienen provision, joka takaa myyntipaikan siisteyden sekä vaatehuollon tarvittaessa. Myynti Saagassa halutaan toteuttaa myyjille helposti ja vaivattomasti, johon henkilökunta ottaa mielellään osaa esimerkiksi erilaisia visuaalisia ilmeitä tuolloin myytävistä olevista tuotteista tekemällä.

 

Kuva: Saaga secondhand

 

Kuva: Saaga secondhand

 

Myyntipaikan varaaminen onnistuu helposti netistä Saagan kotisivuilta. Sivuilla voit tutustua myös myyntipaketteihin sekä -ehtoihin ja kannattaa ehdottomasti käydä myös kurkkaamassa instagramtili @saagasecondhand.

Tätä on Oulussa kaivattu! Kiva, ko tulit meijjän tykö Saaga!

2 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    Onpas ihanan suloinen paikka. Pitääkin poiketa siellä kun joskus sinne päin tulee 🙂

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.