Hae
Minulta teille

Juhannus on jo ensi viikolla

Mää en oo nyt oikein päässyt käsiksi tähän kesään ja juhannus ois jo ensi viikolla! Ei varmaan yllätä ketään, tuntuuko kenestäkään muusta samalta!? Aamuisin on viileää ja tänäkin aamuna töihin lähtiessä olin valmis nakkaamaan villapaidan päälleni, mutta päädyin ohueen paitaan ja nahkatakkiin. Iltapäivällä kotiin kävellessäni nahkatakki oli wayyy too much ja taisi naurattaa ohikulkijoita, kun sitä käsipuolessani raahasin.

 

 

Se tulee – oletko valmis

Juhannus. Ja ne suunnitelmat. Ihan avoinna. On vaihtoehtoja, mutta ei mitään varmaa sovittua. Ouluun jäädessä paljun vuokraaminen olisi yhdelle illalle maksanut 400 euroa, pulikoiminen jääköön siis toiselle kertaa. Tiedä, löytääkö sitä nenänsä sitten pohjoisesta vai mistä. Kunhan ei tarvi karvalakkia vaan mieluummin hellehatun. Harvemmin näin on kylläkään käynyt. Suomen kesä on niin ihmeellinen. Pitäiskö vaan järjestää omat karvalakkifestarit, kun 50 ihmisen kokoontumiset on nyt sallittuja.

OLI HELLE TAI KYLMÄ VIIMA, KARVALAKKI TUO JUHANNUKSEN!

vanha sananlasku, jonka juuri keksin.

 

Katso myös: Juhannustaikoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.