Hae
Minulta teille
Kaupallinen yhteistyö

Itsensä pieni hemmottelu kesäisillä tuotteilla

Kaupallinen yhteistyö: Performission.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Ainakin Oulussa sataa jo toista viikkoa, hellepäivät on vaihtuneet viileisiin viimoihin ja aurinkoa on saanut etsiä pilviverkon takaa, itsensä pieni hemmottelu kesäisillä tuotteilla ei ole pahitteeksi. Organic shopin tuotteet kuuluu yhteen mun lempi ihonhoitosarjaan kahdesta eri syystä: 1. ne on edullisia ja 2. koska jokaisen tuotteen tuoksu on vas-tus-ta-ma-ton! Tänään sateinen päivä inspiroi mua kirjoittamaan teille pitkästä aikaa postauksen tuotteista, jotka tuo aurinkoa sateisiin päiviin. Näillä tuotteilla voit hemmotella ihoasi päästä varpaisiin.

 

 

Suihkun raikkautta

Pitkän työpäivän jälkeen on ihana mennä lämpimään suihkuun, pestä  ensin pois päivän kasvoilla olleen meikin valitsemallasi puhdistusaineella,  kuoria herkän kasvojesi iho kahvin tuoksuisella Morning Coffee kuorinnalla sekä vartalosi Organic Shop Mango sokerikuorinnalla, jotka molemmat uudistavat ihoasi antaen sille tasaisuutta, silkkisyyttä sekä luonnollisen terveen hehkun. Suihkuhetken lopuksi tankkaa itseesi energiaa raikkaalla Tangerine Storm suihkugeelillä.

 

 

Ihon kosteutus

Suihkuttelun jälkeen ihon kosteutus on tärkeää. Aloita kosteutus kasvoiltasi valitsemalla sinun kasvojesi iholle sopiva tuote. Itse teen niin, etten kuivaa ihoani täysin kuivaksi vaan jätän sen hieman kosteaksi, jotta varmistan voiteiden imeytymisen ihooni.  Tiesitkö, että voiteen levittäminen heti suihkun jälkeen lukittaa kosteuden voiteen alle ja tehostaa imeytymistä. Jos voiteen levittää täysin kuivalle iholle, voide ei imeydy ihoon samallalailla vaan voi pahimmassa tapauksessa jäädä ihon pinnalle kalvoksi ja alkaa hilseilemään. Sitä me ei kukaan haluta.

Kasvojen kosteutuksen jälkeen voit levittää koko vartalollesi pehmentävää Japanese Camellia vartalovoidetta, jalkoihisi syväkosteuttavaa Natural Barbados Spa -täyteläistä jalkavoidetta (tämän viimeistelen itse laittamassa villasukatjalkaat. t. vilukissa :D). Loppusilauksena hemmotteluhetkeen kämmeniisi Japanese SPA-manicure käsi- ja kynsivoidebalsamia, joka tekee käsistäsi pehmeät ja kynsistäsi hyvin hoidetut.

 

 

LUE MYÖS: MITÄ ON KAUNEUS – KYSYIN JA TE KERROITTE

Kaupallinen yhteistyö: Performission.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.