Hae
Minulta teille

Loppuvuoden suunnitelmia

Viime kirjoittelusta on jo taas vierähtänyt kuukauden päivät aikaa. Mitään inspiroivia juttuja ei valitettavasti tälläkään kertaa tule, ajattelin vain päivitellä kuulumisiani sekä paljastaa hieman loppuvuoden suunnitelmia. Vaikka tämä postaus ei välttämättä ole inspiroiva, on kiva kertoa, että sain hiljaiseloa vietettyäni kirjoitettua teille kaksi kivaa postausta kosmetiikkajuttuihin liittyen! Oli aivan ihana kirjoittaa niistä pitkästä aikaa blogiin eikä jättää juttuja Instagramin puolelle sillä tiedän, että osa teistä lukijoista ei käytä kyseistä sovellusta. Nuo kosmetiikkajutut tipahtavat tänne blogiin vielä lokakuun aikana. Toivottavasti marraskuullekin keksin jotain ihanaa.

Jokaista meistä on jollaintapaa edelleen jatkuva maailman poikkeustilanne koskettanut ja niin myös allekirjoittanuttakin. Olen siirtynyt etätöihin toimistolta ja vaikka sen kokeilu onkin mennyt tähän mennessä erittäin hyvin, koen päätetyötä tekevänä hankalemmaksi työpäivän päätteeksi vielä jaksaa ajatella, että tarttuisin työkoneesta irrottautumisen jälkeen henkilökohtaiseen tietokoneeseen ja alkaisin kirjoittamaan esimerkiksi postausta tänne. Elämäntilanteet on erittäin muuttuvaisia ja etenkin nyt vuonna 2020 tuntuu, että tätä hiljaiseloa ei tarvitse edes selitellä. Varmasti ymmärrätte ja varmasti olette ymmärtäneet aiemminkin selityksellä tai ilman.

 

 

joulukalenterin alkuun on vain 47 yötä

 

Vaikka liikehdintää minun puolestani ei ole täällä viime kuukausina juurikaan tapahtunut, voin kuitenkin paljastaa, että touhuilen kokoajan taustalla eikä someen liittyvät jutut ole menossa minnekkään. PÄINVASTOIN! Olen heinäkuusta saakka järjestellyt teille jälleen Instagramiin joulukalenteria kuten edellisvuonnakin! Jeejeejee! Eihän jouluun olekaan enää kuin 71 yötä! Ja siis tämähän tarkoittaa, että joulukalenterin alkuun on vain 47 yötä!

Pidinkin kyselyä instassa siitä, mistä yrityksistä haluaisitte minun kysyvän yhteistöitä, koska ennenkaikkea joulukalenterihan on teitä lukijoita/seuraajia varten. Toiveenne on kuultu ja olenkin laittanut sähköpostia paikkoihin, joita en ollut itse vielä hoksannut vaikka yritys olisi saattanut olla jo omassa tiedossani ja toki oli uusiakin tuttavuuksia. Pari yritystä tuli sellaista, joiden arvomaailma ei välttämättä valitettavasti vastaa omani kanssa, joten tiputin ne pois listauksesta. Ihan sillä, että minä loppupeleissä kannan vastuun kuitenkin näin ”sometyyppinä” siitä, minkälaisten yritysten kanssa teen yhteistöitä. Haluan myös itse olla kiinnostunut yrityksen tuotteista sekä pystyä rehellisesti mainostamaan yritystä sekä sen tuotteita omassa somekanavassani. Muutaman luukun kustannan myös aivan täysin itse, koska siihen oli hyvä mahdolisuus.

 

 

Siinäpä oli semmosia päällimmäisiä juttuja, kuullaan taas, heippa!

 

LUE MYÖS: Tulostettavia korttipohjia tai mihin itse keksit käyttää

LUE MYÖS: DIY-JUTTUJA || NÄE MINUT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.