Hae
Minulta teille
Kaupallinen yhteistyö

House of Organic Luonnonkosmetiikkapäivät 4.11.- 8.11.2020

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

Tänään ne alkoivat, nimittäin House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät, jotka kestävät koko loppuviikon keskiviikosta 4.11. lauantaihin 18.11.! Sivustolla on mielettömästi tarjouksia eri laadukkaiden brändien parista! Muun muassa tämän postauksen kuvissa näkyvät Bybi Beautyn Babe Balm perjantaina 19 euroa (norm. 24,9 e) sekä Mega Mist sunnuntaina 8.11. hintaan 24 euroa (norm. 34,9 e).

 

 

HOUSE OF ORGANIC LUONNONKOSMETIIKKAPÄIVÄT

 

Bybin tuotteiden lisäksi haluan ehdottomasti nostaa esille muutaman erittäin laadukkaaksi kokemani tuotteen. Tuotteet ovat tarjouksessa päiväkohtaisesti ja kuvastoa pääset selaamaan TÄSTÄ, joten pidä silmällä, mikäli jokin tuote eritoten kiinnostaa myös sinua! Veikkaan, ettette ole yllättyneitä, että listauksessani löytyy Bybi Beautyn lisäksi muun muassa Madaran ja Mossan tuotteita, joita olen aiemminkin blogissa hehkuttanut. Eikä tilauksien tekemisestä eri päivinä kannata huolestua – käytä jokaisen tilauksen yhteydessä koodia YHDISTÄ jolloin saat ilmaisen postituksen kaikkiin tilauksiin. Lisäksi kerron, että mikäli et tilaa tuotetta sen tarjouspäivänä, en voi luvata tulevatko tuotteet uudelleen tulevaisuudessa tarjoukseen, tämä riippuu ihan tuotteiden saatavuudesta.

 

Keskiviikko:

Torstai:

 

Valitettavasti kuvissa vilahtelevia konjacsieniä ei ole tällä kertaa tarjouksessa, mutta mikäli olet innostunut niiden käytöstä osana kasvojen puhdistusrutiinia, löytyy niitä House of Organicin valikoimasta edullisesti 7,90-14,90 euron hintahaitarilla. Kannattaa siis kurkata TÄNNE hakuun, jos konjacsienet kiinnostaa! Nämä ovat ihana lisä kasvojen puhdistukseen puhdistavien tuotteiden kaveriksi. Lisää konjacsienten käytöstä voit lukea kirjoittamani postauksen aiheesta KONJACSIENI – TAIKAA IHON PUHDISTUKSEEN !

 

Perjantai:

Lauantai:

Sunnuntai:

 

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *