Hae
Minulta teille
Kaupallinen yhteistyö

Luonnonkosmetiikkapäivät

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

Luonnonkosmetiikkapäivät ovat House of Organicilla jälleen ja tänä vuonna niitä vietetään keskiviikosta 17.2. sunnuntaihin 21.2.! Nämä kaksi kertaa vuodessa järjestettävät tarjouspäivät huippu kosmetiikasta saavat ainakin minut checkaamaan omat hyllyni, onko jollekin tietylle kosmetiikkatuotteelle tarvetta. Ihan ensimmäisenä haluan kertoa alekoodini, jota pääsette halutessanne hyödyntämään mahdollisissa tilauksissanne:

Koodilla YHDISTÄ saatte ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiinne summasta riippumatta. Koodia voi käyttää joka päivä, kun tarjoukset vaihtuvat ja tilaukset yhdistetään automaattisesti jolloin ne tulevat yhtenä lähetyksenä perille.

 

 

Päiväkohtaiset tarjoukset

 

Ne tuotteet, mitä itselleni Luonnonkosmetiikkapäiviltä valikoituivat tänä vuonna, suuntautuivat hygieniapuolelle. KESKIVIIKON tarjouksista löytyvät muun muassa Avril Organic Jalkavoide sekä Avril Organic Hohkakivi. Etenkin näin talvisin iho pääsee kuivumaan ja vielä lisäksi se, että teen päivittäistä seisomatyötä vähintään 50% työajastani, rasittaa jalkapohjia. En ole koskaan aiemmin omistanut minkään näköistä jalkapohjien kovettumien poistajaa, mutta nyt halusin hyödyntää tämän tarjouksen ja päästä testaamaan hohkakiven voimaa. Kaveriksi valikoitui jalkavoide, joka pehmentää ihanasti jalkapohjien ihon. Teen monesti niin, että laitan rasvaa yöksi ja villasukat jalkaan. En tiedä onko siinä muuten mitään erityisemmin taikaa, mutta siitä on tullut kiva rutiini!

Näiden tuotteiden lisäksi haluan mainita, että Avril Organic Vedenkestävä ripsiväri on myös tarjouksessa, joka on mielestäni yksi parhaimmista luonnonkosmetiikan ripsareista mitä maa päällään kantaa!

 

 

 

PERJANTAINA tarjouksesta löytyy Avril Cosmetics Kasvo- ja jalkavoide, joka on itselleni uusi tuttavuus, mutta tälle halusin antaa mahdollisuuden! Rasva on suunniteltu kuivalle iholle ja sisältää muun muassa sheavoita ja rauhoittavaa aloe veraa. Ensikosketukselta voide vaikuttaa oikein lupaavalta ja tämän monikäyttöisyys kiinnosti minua. Kunhan tuote on ollut käytössäni pidempään, tulen tästä varmasti kommentoimaan lisää ainakin Instagramin puolella!

Olen pitkään käyttänyt ihon ja meikin puhdistukseen puhdistusmaitoa. Tämä vain ihan siitä syystä, että koen puhdistusmaidon olevan kaikista hellävaraisin vaihtoehto herkän ja helposti pintakuivuvan ihon puhdistukseen. LAUANTAINA tarjouksessa on esimerkiksi Avril Cosmetics Puhdistusmaito, jonka pakkauksen myös luvataan olevan riittoisa. Mikäs sen parempaa, sopii minulle, testiin!

Ihon kosteutuksen ja hyvinvoinnin lisäksi on myös tärkeä pitää huolta omasta intiimialueesta. Intiimialueen pesutuotteet eivät ole välttämättömiä, mutta itse olen niitä tykästynyt käyttämään. En välttämättä joka kerta, mutta esimerkiksi sinä aikana kuukaudesta saan luotua itselleni paljon freshimmän olon alakertaan käyttämällä sille sopivia pesuaineita kuin ainoastaan vesipesulla. Löysin SUNNUNTAIN tarjousvalikoimasta Avril Cosmetics Intiimipesugeelin, jota en ole myöskään aiemmin kokeillut, mutta huomattuani edellisen pesuaineen olevan melkein lopussa, laitoin tämän mukaan ostoskoriini.

 

 

Uutuuksia

 

Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi sain kosmetiikkapaketin mukana pari ihanaa yllätystä. Bybi on julkaissut uusia tuotteita, joista sain testattavakseni Bybi Day Glow Kirkastavan kasvoveden sekä Bybi Super Greens Puhdistava kasvonaamio. House of Organicin -sivustolla kasvoveden kuvauksessa hyötyjä iholle kuvataan kirkastavaksi, rauhoittavaksi ja raikastavaksi. Ainesosia on muun muassa maitohappi, jonka tiedetään olevan yksi hellävaraisimmista AHA -hapoista (Alpha Hydroxy Acids). Se kuorii ihoa kemiallisesti antaen sille tasaisen pinnan ja sävyn. Maitohapon lisäksi tuote sisältää Reishi- ja shiitake-sienten antioksidantteja sekä Melissa-kukkavettä.

Super Greens kasvonaamio on tehokas, kirkastava ja auttaa palauttamaan stressaantuneen ihon tasapainotilaan. Naamion puhdistavat ainesosat kuten kaoliinisavi ja spirulina puhdistavat ihon hellävaraisesti samalla sitä rauhoittaen.

 

Linkki kuvastoon

Löytyikö suosittelemistani tuotteista mieluisia, teillekin käytännöllisiä vaihtoehtoja? Pääsette myös selaamaan koko Luonnonkosmetiikkapäivien tarjontaa ja kuvastoa täältä.

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.