Hae
Minulta teille

Voihan vauvakirja

*Sisältää mainoslinkkejä

Voihan vauvakirja, kuinka täydellisen meille löysinkään! Olen melkein heti raskauden alusta asti katsellut meidän tulevalle heinävauvalle erilaisia vauvakirjoja ja muutama lemppari onkin ollut kokoajan mielessä. Kuitenkin tätä yhtä olen pyöritellyt pitkään ajatuksissa, että oisko se toi. Mietin kauan, voiko vauvakirja ylipäätään olla esimerkiksi mustavalkoinen, koska itse ainakin olen ”oppinut” siihen, että vauvakirjojen tulisi olla värikkäitä, mielenkiintoisia ja todella lapsellisia. Noh, miksi mustavalkoinen vauvakirja ei voisi olla kahta nuista, mielenkiintoinen ja todella lapsellinen. Kyllä voi!

 

 

 

 

Meille saapui eilen postissa kaunis ihana ihana ihana Pienen suuri seikkailu -kirja! Sanoinko jo, että se on ihana. Selailin kirjaa kotisohvalla pitkään ja tarkasti, tässä on kyllä huomioitu paljon tilaa valokuville sekä on tilaa myös omille teksteille. Kuvitus on ihanan leikkisä ja kauniin yksinkertainen. Tykkään tosi paljon, että kuvitus näyttää kynällä/siveltimellä piirretyltä eikä ole esimerkiksi valokuvallinen tai tietokoneella piirrettyä kuvitusta. Ja tämähän on ihan alkuperältään kotimainen, kirjailijana Sanna-Mari Sillanpää. Hintaa kirjalla on 34, 60 € ja itse tilasin tämän Adlibrikseltä.

Kävi myös mielessä, että jos raskin jossain vaiheessa, kun lapsi on kasvanut sen verran, että kynät pysyy hienosti kädessä ja väritys onnistuu mutkitta, uskaltaisinko antaa hänen värittää tätä kirjaa. Koska minulla tulee tästä ainakin mieleen värityskirja. Mutta tästä en todellakaan ole 100% varma, harkitsen tätä vielä pitkään ja hartaasti. Voi olla, että jää toteuttamatta ellei hän itse omatoimisesti ehdi joskus ensin. Siihenkin tulee varautua.

Lisäksi sain villin idean, että olisipa ihana hommata polaroidkamera. Ajatelkaa nyt, kuinka ihanasti polaroidkuvat tähän kirjaan passais. Toki, onhan mahdollista tilata polaroidkuvia netin kautta omista, ihan puhelimella otetuista valokuvista. Ne näyttäisivät tämän kirjan sivuilla tosi kivoilta! Vitsit!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *