Hae
Minulta teille

Hän on täällä

Tasan viikko sitten 7.7.2021 klo 07.09 saapui tähän maailmaan meidän oma pieni poikamme. Mittaa hänellä oli 52 cm ja 3280 g.

Täällä ollaan ja eletään vauvakuplaa kotosalla, vauva syö ja nukkuu (sekä ?) hyvin. Ne pienet hetket hereillä ollessaan katselee sylistä lähellä olevia kasvoja tarkkaavaisesti ja tarttuu isiä parrasta pienillä voimakkailla sormillaan.

Minä olen kuunnellut Yö-yhtyeen Ihmisen poika -kappaletta uudelleen ja uudelleen ihmetellen samalla tuota pienokaista, jonka etuoikeutettuina saimme. Kyyneleet ja kiitollisuus virtaavat joka kerta yhtä voimakkaina. Meidän raskausmatka oli aikamoinen, mutta nyt ollaan tässä, yhdessä.

Hän on vielä ihanampi ja täydellisempi kuin osasimme kuvitellakaan.❤

 

2 kommenttia

  1. Maiju Rukkila kirjoitti:

    Hän on niin täydellinen ❤️ tuo vauvakupla ja onnellisuus yllätti aikoinaan minut. Tiedän kaikkien kokemusten olevan erilaisia ja kaikki aivan yhtä oikeita vaan osaan samaistua sinuun tässä kuinka sitä rakastuu ja ihmettelee miten maailmassa voi olla jotain niin ihanaa kuin oma lapsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.